Al meer dan 35 jaar ervaring

Particuliere en Industriespuiterij

FAQ/Veelgestelde vragen

Hieronder vind U de antwoorden op een paar veel gestelde vragen. Mocht Uw vraag er niet bij staan neem dan contact met ons op.

     1. Wat is jullie garantie?

Wij hanteren een garantieperiode van 6 maanden. Dit lijkt misschien kort maar uit ervaring blijkt dat eventuele problemen zich veel eerder voordoen. Mocht er iets niet helemaal in orde zijn dan lossen wij dit altijd netjes voor U op.

     2.  Wat zijn jullie prijzen?

De prijzen voor het spuiten van keukens kunt U vinden onder het kopje “Keukens”. Voor het spuiten van meubels en radiatoren kunt U ons het  beste een mail  sturen met een foto van het object. Wij mailen U dan zo snel mogelijk de prijs voor het spuitwerk.

    3.   Kunnen jullie telefonisch een prijs doorgeven?

Nee dit is helaas niet mogelijk. Via de telefoon kunnen wij helaas niet zien hoeveel werk er in Uw aanvraag zit. Als U ons een duidelijke foto mailt, krijgt U binnen 1 tot 2 werkdagen een offerte van ons via de mail.

     4.   Hoe lang duurt het ongeveer voordat mijn spullen klaar zijn?

Wij hebben ongeveer anderhalve week nodig om Uw spullen te spuiten. Als U uw spullen komt brengen dan overleggen wij altijd met U wanneer U deze weer op kunt halen. Mochten wij iets langer de tijd nodig hebben om Uw meubel of keuken netjes te herstellen dan houden wij hierover altijd telefonisch contact.

    5.  Kunnen wij bij jullie een kleur uitkiezen?

Dat is zeker mogelijk. Wij kunnen zelf bijna elke kleur maken of laten maken door onze leveranciers. Mocht U twijfelen over een kleur dan kunt U ook altijd zelf een kleurstaal meebrengen. Wij kunnen hier dan samen met U de juiste kleur met onze kleurenstalen uitkiezen.

     6.    Waarom laten spuiten en niet zelf schilderen?

Spuitwerk gaat langer mee dan schilderwerk en ziet er mooier uit dan dat U het zelf doet. Bovendien bespaart U Uzelf een hele hoop tijd en moeite. Ook verkleuren onze lakken veel minder snel dan lak van de bouwmarkt.

    7. Hoe bereken ik een vierkante meter?

Dit kunt U uitrekenen door de lengte x de breedte te vermenigvuldigen. 60 cm bij 60 cm word 0,6 x 0,6 cm = 0,36 M². Komt U er zelf niet uit? Stuur ons dan de maten door en wij berekenen de vierkante meter voor U. Vergeet niet om de zijkanten van de deurtjes ook mee te tellen.

   8. Werken jullie landelijk?

Zeer zeker! Wij hebben door heel Nederland klanten. Helaas is het wel zo dat wij niet aan huis komen. Als U graag van onze service gebruik wil maken dan verwelkomen wij U graag bij ons in Tilburg

  9. Komen jullie de spullen ophalen?

Helaas hebben wij hebben geen transport en montage service. U dient de spullen dus zelf te brengen en te halen.

  10. Spuiten jullie ook hoogglans?

Nee wij spuiten helaas geen hoogglans. Hoogglans moet na het spuiten meteen geschuurd en gepolijst worden. Omdat dit een zeer arbeidsintensief proces is hebben wij besloten dit niet te te verwerken in onze spuiterij en ons alleen te specialiseren in mat en zijdeglans.